Cine suntem?

 Suntem o companie ce activeaza din 2011 pe piata. Am creat aceasta companie din pasiune si din dorinta de a da viata unui stil de viata sanatos prin miscare si sport. Detinem un magazin si service iar acum ne extindem in online. Am creat acest site din dorinta de a impartasii din experienta noastra celor interesati, indiferent de varsta, atat modalitati de a alege produsele cat mai aproape de nevoile lor cat si pentru a ajuta iubitorii de sport in a-si realiza upgrade-uri atunci cand produsele pe care le folosesc nu mai corespund nevoilor lor.

Cu ce ne ocupam?

Comercializam biciclete si o gama variate de produse si accesorii pentru diverse sporturi, article pentru copii, articole de camping, fitness, si multe altele. Oferim garantii si service atat pentru produsele comercializate cat si pentru cele iesite din garantie, indiferent de unde a fost achizitionat.

Cum ne gasiti?

 
Pentru detalii legate de produsele si serviciile noastre ne puteti contacta utilzand formularul de contact, prin telefon/fax 0254 230910, prin email darbike.deva@gmail.com, pe facebook sau direct in magazinul nostru din Deva,B-dul Decebal,Bl.15, parter.