Cum cumpăr?

Daca va place un anumit produs, va punem la dispozitie mai multe modalitati prin care puteti achizitiona produsul dorit, astfel incat procesul de cumparare sa fie cat mai placut pentru dumneavoastra.

Pentru a efectua o comanda online, intrati mai intai pe site-ul nostru www.darbike.ro pentru a parcurge pasii comenzii.

Inregistrarea pe site-ul nostru va aduce urmatoarele avantaje: administrarea datelor dumneavoastra, accesarea unui istoric al comenzilor.

Pasul 1.Va invitam sa navigati printre categoriile de produse folosind meniul cu categoriile principale ale produselor. Daca doriti sa cutati un produs anume, introduceti cuvantul dorit in campul "Cauta" dupa care apasati tasta enter.

Pasul 2. Dupa ce ati gasit produsul dorit apasati butonul Cumpara iar produsul ales va aparea in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Pasul 3. Dupa ce ati introdus toate produsele dorite in cos, accesati cosul de cumparaturi si apasati butonul Finalizare comanda.

Pasul 4. Puteti sa va creati cont sau puteti comanda direct, fara crearea contului.Introduceti datele dumneavoastra, informatiile legate de livrare si facturare. In cazul in care datele de livrare sunt aceleasi cu datele de facturare va rugam sa bifati optiunea corespunzatoare.

Pasul 5. Verificarea casutei de email (inclusiv in Spam/Junk). In momentul primirii comenzii, veti primi o notificare prin email ce contine detalli legate de comanda.

In functie de stoc si de volumul de comenzi, comanda dvs va fi prelucrata si trimisa la adresa de livrare. Veti fi contactat pentru confirmarea comenzii si pentru comunicarea datei de livrare de catre personalul nostru.